'sapunica' SE NASTAVLJA

Shakira vs Pique: Riječi iz njezine pjesme bile su točne, pogledajte što vozi bivši nogometaš

15.01.2023 u 21:23

Bionic
Reading

Par je u lipnju raskinuo dugogodišnju vezu, a čini se da nisu ostali u dobrim odnosima. Ne prestaju s javim prepucavanjem od prekida. Shakira je u svojoj novoj pjesmi oplela po Piqueu kojeg su mediji nekoliko tjedana nakon prekida snimili u društvu 23-godišnje studentice Clare Chije Marti zbog koje ju je ostavio, a navodno i varao

'Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio...', pjeva Shakira u svojom novom singlu koji je u samo nekoliko sati od objavljivanja, oborio rekorde.

Danas se na Twitteru pojavila fotografija Gerarda Piquea i njegovog bijelog Twinga. Na njoj bivši nogometaš s osmjehom na licu pozira pored svog automobila. On je gostujući u emisiji The Kings League odgovorio na Shakirine stihove: 'Imam veliko priopćenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige', rekao je te se tako narugao bivšoj partnerici s kojom je proveo 12 godina.

Osim toga, sukob između nekad mnogima omiljenog slavnog svjetskog para, poprima sve veće razmjere, a u priču se uključila i nesuđena svekrva. Premda se činilo da je Piqueova majka Montserrat Bernabeu na njezinoj strani (nakon što je lajkala nekoliko objava vezanih za pjesmu), posljednji Shakirin korak govori suprotno. Naime, zadnjih dana na njezinom balkonu kuće u Barceloni nalazi se lutka vještice, koja gleda prema obiteljskoj kući Piqueovih.

'Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju', glase stihovi najnovije Shakirine pjesme.

Navodno je Montserrat zamolila pjevačicu da ukloni lutku, no ona ne mari za to. Podsjetimo, Shakira i Pique su prekinuli u lipnju 2022. godine. Zajedno imaju dva sina, Milana (9) i Sashu (7).

  • +5
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: DAVID OLLER / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA