ZAVIDAN VOZNI PARK

Nema Twingo, ali ni Ferrari: Ovo su automobili u kojima se vozika Gerard Pique

21.01.2023 u 21:11

Bionic
Reading

Dugogodišnja ljubav Shakire i Gerarda Pique pukla je na najskandalozniji mogući način. Nakon što je pjevačica otkrila da je nogometaš vara, obračunala se s njima i u novoj pjesmi

Par je u lipnju raskinuo dugogodišnju vezu, a od tada ne prestaju s javnim prepucavanjem. Shakira se u svojoj novoj pjesmi zanimljivog naziva 'Out of Your League' obračunala s nevjernim partnerom i tako srušila rekord na YouTube te postala najslušanija pjesma u Latinskoj Americi.

Naime, Piquea su mediji nekoliko tjedana nakon prekida snimili u društvu 23-godišnje studentice Clare Chije Marti zbog koje je ostavio pjevačicu, kako je kasnije to Shakira opjevala u svom hitu.

'Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u poreznoj. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju', stihovi su Shakirine nove pjesme upućene Piqueu. 'Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio...'

Na Twitteru se nedugo zatim pojavila fotografija Gerarda Piquea i bijelog Twinga. Na njoj bivši nogometaš s osmjehom na licu pozira pored automobila, a osim toga gostujući u emisiji The Kings League odgovorio je na Shakirine stihove.

'Imam veliko priopćenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige', rekao je te se tako narugao bivšoj partnerici s kojom je proveo 12 godina.

SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Bijeli električni Twingo Pique je posudio od Renaulta, otkrio je španjolskim medijima predstavnik tog brenda: 'Piquéov predstavnik nazvao nas je i tražio posudbu i rekli smo da'.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: ©Epic/Sony / Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

No, iako slavni nogometaš nema u svojoj kolekciji famozni Twingo, nema ni Ferrari, ali svejedno ima impozantan vozni park.

U njegovoj zavidnoj kolekciji automobila nalaze se tako Porsche Cayenne E-Hybrid, ali i Porsche Panamera Turbo-S.

U stilu najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, Pique se ponekad provoza i u svom Aston Martinu D89 GT. Riječ je o najsnažnijoj varijanti, koja će od 0 do 100 km/h ubrzavati za 4,5 sekundi i može postići najveću brzinu od 295 km/h.

Luksuzni Maserati GranCabrio ima u bijeloj boji, a u njegovoj kolekciji automobila našla su mjesto i dva Audija: Q7 i RS5, što ne čudi jer je ovaj njemački brend godinama bio Barcelonin sponzor.

  • +18
Cupra Formentor e-HYBRID Izvor: Promo fotografije / Autor: CUPRA

Cupra je mlađa i luksuznija sestra Seata, španjolskog najpoznatijeg automobilskog brenda, a 2019. bili su službeni sponzor Barcelone, pa ne čudi što Pique u svojoj kolekcija i ima i jedan njihov model – i to Formentor s 390 konja.

Tko zna, možda je Ferrari sljedeći na redu?