I NJEGA JE IZNENADILO

Nije sve kako se čini: George Clooney otkrio sve o navodnoj prodaji vile u Italiji

25.09.2023 u 14:05

Bionic
Reading

Luksuznu vilu Oleandru holivudski glumac George Clooney kupio je još 2002. godine, dok je bio neženja, a danas u njoj uživa sa suprugom Amal i njihovim šestogodišnjim blizancima Ellom i Alexanderom

Iako se već neko vrijeme šuška kako je George Clooney na tržište stavio svoju voljenu vilu Oleandru, na talijanskom jezeru Como, te da za nju traži oko 100 milijuna dolara, čini se da u cijeloj priči, barem za sada, nema nikakve isitne.

Priče su dodatno podgrijane ovog vikenda kada je agentica za nekretnine Yasemin Baysal, vlasnica tvrtke Engel & Volkers Lago di Como, izjavila za talijanski Oggi kako su priče o prodaji vile Oleandre istine, dodavši kako ona već ima potencijalnog kupca koji je poprilično zainteresiran.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

No, nakon svega oglasio se i sam George Clooney i to putem svojih glasnogovornika, zbog čega nade svih potencijalnih kupaca padaju u vodu. Naime, otac šestogodišnjih blizanaca, koji u vili na jezeru Como često i rado boravi sa suprugom Amal i djecom, poručio je u službenoj izjavi:

'Prvi sam puta čuo za prodaju kada je Page Six objavio priču, koju su potom svi prenijeli. No, to nije istina.'

George Clooney luksuznu vilu, u kojoj se nalazi 25 spavaćih soba, bazen, velika garaža, teniski teren, teretana..., kupio za 12 milijuna dolara, a za njega ima veliko značenje budući da je upravo tamo upoznao svoju buduću suprugu Amal, i to na zabavi koju je u Oleandri organizirao 2013. godine.