na jezeru como

Odrastanje u Italiji utjecalo je na djecu Georgea Clooneyja, a evo i kako

02.08.2023 u 14:12

Bionic
Reading

Amal i George Clooney upoznali su se u romantičnoj Italiji, a romantiku jezera Como odabrali su i kao lokaciju jedne od obiteljskih vila u kojima rado provode vrijeme. Njihova djeca zaljubljena su u Italiju, a odrastanje u Europi imalo je utjecaj na njihovo sazrijevanje

Jedan odmor u Italiji natjerao je Georgea Clooneyja da uloži u vilu na samom jezeru Como, a ta mu je zemlja promijenila život. Naime, u Italiji je upoznao prekrasnu Amal koja ga je osvojila i izbrisala mu titulu 'najpoželjnijeg neženje'. Glumac je već više od dvadeset godina zaljubljenik i stanovnik slavne talijanske obale jezera, a sada s njime uživaju i supruga i djeca koja su prigrlila talijansku kulturu.

Kuća obitelji Clooney datira iz 18. stoljeća, a nalazi se u Lagliu. George ga je u početku kupio za otprilike 12 milijuna dolara, iako sada navodno vrijedi 100 milijuna dolara.

Dom uključuje nevjerojatnih 25 soba, plus bazen, veliku garažu, teniski teren, punu teretanu, sobu za pizzu i obilje talijanskog šarma i kićenih detalja.

Amal i George djecu odgajaju većinom u Italiju, zbog čega su blizanci vrlo brzo usvojili i talijanski način razmišljanja. Djeca ne samo da vole svoj talijanski stil života, već su sa samo šest godina poprimili ponašanje susjeda Talijana, iako to nije uvijek od koristi poznatim roditeljima.

Davne 2020. godine tijekom pojavljivanja u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!' George je voditelju priznao: 'Učinili smo stvarno glupu stvar, a to je da oni tečno govore talijanski', rekao je te otkrio da ni on ni Amal nemaju tečan talijanski zbog čega ih djeca često zafrkavaju na tom jeziku.

BEZVREMENSKI KOMADI

Amal Clooney ima jednostavan, a tako dobar stajling: Chic haljina i tenisice koje idu uz sve

Pogledaj galeriju