bajkovita vila

George Clooney prodaje svoje imanje na jezeru Como za 100 milijuna eura

08.09.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Talijansko najpopularnije jezero, dospjelo je na naslovnice svjetskih časopisa kad su ondje bračne zavjete odlučili izmijeniti holivudska zvijezda i njegova supruga Amal

Romantična lokacija već je stoljećima odredište putnika, a idealna je i za umjetničke duše koji na toj lokaciji imaju neiscrpnu inspiraciju. George Clooney ondje ima prelijepu vilu koja ima direktan izlaz na jezero u kojoj je često provodio više vremena nego u SAD-u.

Glasine da Clooney prodaje imanje na jezeru Como kruže već neko vrijeme, a za nju traži 100 milijuna eura. Šuškanja o prodaji datiraju još iz 2010. godine, kada je navodno razmišljao o prodaji zbog pažnje paparazza koju je privlačio na to područje, ali i zbog tadašnje ljubavi, Talijanke Elisabette Canalis, koja je slobodno vrijeme više htjela provoditi na svojoj rodnoj Sardiniji.

Zatim su se iste glasine ponovno pojavile 2015., manje od godinu dana nakon vjenčanja s odvjetnicom Amal. 'George voli to područje i ljude koji tamo žive, ali je svjestan pažnje koju dobiva kada je tu. Dobio je veliku ponudu za vilu o kojoj razmišlja, a kupio bi drugu, manje pristupačnu nekretninu u nekom drugom dijelu Italije', rekao je tada izvor za Page Six.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Clooneyjevi su 2021. kupili imanje Domaine du Canadel u Francuskoj, a navodno Amal radije ide tamo. U međuvremenu, čini se da George i Amal uživaju u posjedu dok još imaju ključeve talijanske vile. Ondje su primijećeni na izlascima u nekoliko restorana u okolici tijekom ljeta.