odličan nastup

Nije se dao smesti: Doznali smo što se dogodilo sa Štokovim kašnjenjem

25.02.2024 u 21:15

Bionic
Reading

Gledatelji ispred malih ekrana ostali su iznenađeni kad u live prijenosu došlo do kratkog 'zastoja'. Kratko se na pozornici nije događalo baš ništa. Riječki glazbenik kasnio je nekoliko minuta, a izveo je pjesmu 'Can We Talk'. Dobio je veliki pljesak publike nakon nastupa te je za tportal objasnio kako je došlo do takve pogreške

'Tehnička greška. Nije mi radio monitoring, morao sam sačekati da je otklone. Dogodi se. Nije me izbacilo iz takta, bio je odličan nastup. Otpjevao sam bez problema', kazao nam je Boris Štok.

Podsjetimo, na pozornici se pojavio Duško Ćurlić i obradio se publici riječima: 'Draga naša publiko, ovo je prijenos uživo. Javio se jedan mali tehnički problem, riješit ćemo, nadam se, ubrzo taj tehnički problem. Jeste mi zadovoljni do sada ovim nastupima', pitao je publiku mnogima omiljeni voditelj.

Boris Štok Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Da znate kako su svi ostali nestrpljivi da dođu ovdje na pozornicu', objasnio je Duško, poslije čega je najavio da dolazi riječki glazbenik. Potom je zamolio za aplauz onima koji se nalaze u Green roomu Dore, a nakon nekoliko trenutaka Štok se pojavio na pozornici. Ni ova večer nije prošla bez poteškoća u live prijenosu. Prisjetimo se, tijekom druge polufinalne večeri i nastupa Natalie Balmix s pjesmom 'Dijamanti' došlo je do tehničkih problema s matricom.