GAF GOLOG KUHARA

Nije lako pamtiti kad ih imaš pet: Jamie Oliver najstarijoj kćeri čestitao 18. rođendan, drugu godinu zaredom

18.03.2021 u 18:19

Bionic
Reading

Zabavan gaf slavnog Golog kuhara Jamiea Olivera zbio se u četvrtak na društvenim mrežama kad je svojoj najstarijoj kćeri Poppy ponosni otac čestitao 18. rođendan, kojega je proslavila prije godinu dana

Slavni 45-godišnji kuhar je na Instagramu podijelio selfie s najstarijom od svoje petero djece, no napravio je pogrešku zbog koje je morao mijenjati natpis uz fotografiju.

'Sretan 18. rođendan Poppy! Jako te volim. Volio bih danas biti s tobom. Želim ti sjajan dan, dušo', napisao je svojoj prvoj kćeri Oliver i dodao emotikon srca.

Osim što je promijenio brojčano stanje godina svoje Poppy, sve drugo je u ispravljenom natpisu ostalo isto.

Iako je dosta brzo reagirao i ispravio svoju pogrešku, na komentare svojih pratitelja nije mogao utjecati pa se oni najbrži još uvijek ne mogu načuditi da Poppy ima već 18 godina.

Jamiejeva supruga Jools, čini se, bolje stoji s matematikom pa je voljenoj Poppy 19. rođendan, iako nešto kasnije od Jamieja, uspjela čestitati od prve.

Jools je objavila fotografiju ručno izrađene krune, ukrašene srcima i cvijećem, s imenom svoje kćeri ispisanom na prednjoj strani. Bivša 46-godišnja manekenka podijelila je s pratiteljima i Poppynu fotografiju, objasnivši da prvi put izbiva iz roditeljskog doma za svoj rođendan zbog pohađanja fakulteta.

'Sretan rođendan Pops, moj mali broju 1. Prvi put u 19 godina da te ne uspijevamo probuditi rano i uručiti ti tvoju krunu. Znam, rekla sam da je kruna za 18. bila zadnja, ali nisi izgledala previše sretno pa ću, naravno, nastaviti dalje', poručila je Jools Poppy i dodala 'smajlić'.

Jamie i Jools su roditelji petero djece, a osim 18-godišnje, pardon 19-godišnje, Poppy, imaju još Daisy (17), Petal (11), Buddyja (10) i Rivera (4).