KRENUO JE DALJE

Godinu dana nakon što je doživio bankrot s restoranima, Jamie Oliver razmišlja o skupocjenoj renovaciji svog doma

27.04.2020 u 16:09

Bionic
Reading

Iako je još prije samo godinu dana imao itekako problema u životu, kada je zbog financijskih problema doživio bankrot te je morao mnogobrojne poslovnice svojih dobro poznatih restorana zatvoriti, najpoznatiji goli kuhar na svijetu o tome više, čini se, ne razmišlja. Sada mu je na umu samo renovacija njegovog obiteljskog doma na koju bi mogao potrošiti ponovno milijune

Jamie Oliver ima velike planove sa svojom kućom u Finchingfieldu, koju je platio čak 6 milijuna funti, a koju je sada odlučio renovirati i to ni manje ni više nego niti godinu dana nakon što je morao zatvoriti mnogobrojne poslovnice svojih restorana. 44-godišnji celebrity kuhar naumio je ugraditi nova, automatska vrata od ograde, urediti novi prilaz za automobile, ali i nadograditi biblioteku.

No, to nije sve. Za svoj obiteljski dom Spains Hall, angažirao je i najpoznatije arhitekte koji će ga savjetovati što i kako napraviti, a sve to u konačnici brojat će se u milijunskim iznosima.

Otac petero djece, koji je od 2000. godine u sretnom braku s Jools Oliver, ovu je kuću za svoju obitelj kupio 2018. godine i na sitne renovacije već su utrošili poprilične iznose.