ODLIČAN SAVJET

Trik Jamieja Olivera doista će svako jelo učiniti ukusnijim

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 24.09.2020 14:57
  • Objavljeno 24.09.2020 u 14:57
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanac Jamie Oliver, odnosno 'Goli kuhar' na svojem je Instagram profilu otkrio odličan savjet koji će svakom jelu dati posebnost i bogat okus

Slavni britanski chef svojim je brojnim obožavateljima na Instagramu podijelio jedan dobar trik koji doista čini razliku.

Radi se o toliko jednostavnom savjetu koji vrijedi isprobati.

Dakle, prilikom pripremanja umaka za svoja ukusna i jednostavna jela od tjestenine, Jamie je objasnio kako komade nasjeckanog luka opere u vodi. Kako kaže, to umak čini još ukusnijim.

U najnovijoj epizodi njegovog šoa posvećenog talijanskog kuhinji na programu Channel 4, Jamie je pripremio ukusni slatko-kiseli umak s kozicama i tunom za tjesteninu koji je za prste polizati.

Jamie se poslužio trikom koji je naučio od Talijanke Nonne Rosanne kako bi luk oslobodio gorčine i učinio ga puno blažim.

Objašnjavajući taj trik za svojih 8,3 milijuna fanova na Instagramu, napisao je: 'Koristim njezin trik tako da narezani luk operem u vodi kako bi postao blaži. Osim toga, voda će mu također dati dodatnu slatkoću prilikom kuhanja'.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!