ODLIČAN SAVJET
Trik Jamieja Olivera doista će svako jelo učiniti ukusnijim

Izvor: Profimedia / Autor: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia
Slavni britanski chef svojim je brojnim obožavateljima na Instagramu podijelio jedan dobar trik koji doista čini razliku.
Radi se o toliko jednostavnom savjetu koji vrijedi isprobati.
-
GENIJALNA IDEJA
Ako vam se ne da mijesiti tijesto za pizzu, probajte ovu zdravu i preukusnu varijantu
-
JEDNOSTAVNO I FINO
U potrazi ste za brzim ručkom za dane kad vam se ne da kuhati? Ova ukusna pita s tikvicama gotova je u trenu
-
HRSKAVI ZALOGAJI
Recept za čokoladne kekse kojih se nećete moći zasititi
Dakle, prilikom pripremanja umaka za svoja ukusna i jednostavna jela od tjestenine, Jamie je objasnio kako komade nasjeckanog luka opere u vodi. Kako kaže, to umak čini još ukusnijim.
U najnovijoj epizodi njegovog šoa posvećenog talijanskog kuhinji na programu Channel 4, Jamie je pripremio ukusni slatko-kiseli umak s kozicama i tunom za tjesteninu koji je za prste polizati.
Jamie se poslužio trikom koji je naučio od Talijanke Nonne Rosanne kako bi luk oslobodio gorčine i učinio ga puno blažim.
Objašnjavajući taj trik za svojih 8,3 milijuna fanova na Instagramu, napisao je: 'Koristim njezin trik tako da narezani luk operem u vodi kako bi postao blaži. Osim toga, voda će mu također dati dodatnu slatkoću prilikom kuhanja'.