ne odvajaju se

Nigdje jedno bez drugog: Zlatko Mateša i njegova nova ljubav na modnom događaju

04.10.2023 u 08:38

Bionic
Reading

U utorak je svečano otvoreno 88. izdanje Zlatne igle, koja okuplja ponajbolje zagrebačke obrtnike i dizajnere promovirajući važnost domaćih proizvoda. Okupila su se brojna poznata lica, a mnogi su pogledi bili uprti u bivšeg premijera i predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora te njegovu novu odabranicu, sveučilišnu profesoricu Blanku Kačer

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu postala je modna pista druge najdugovječnije modne manifestacije u Europi, a iz prvih redova su reviju radova domaćih obrtnika i dizajnera pomno pratili i modno usklađeni Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa djevojka, pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu te ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija.

Nedavno su bili na obilježavanju rođendana zagrebačke poliklinike, a prethodno je Blanka Kačer na Facebooku istaknula koliko je ponosna na svog partnera kojem je uručeno priznanje kao ambasadoru CEV-a.

Njihova veza počela je nakon što je Zlatko Mateša prekinuo vezu s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Veza s 12 godina mlađom liječnicom trajala je tri godine, a razlog prekida navodno je bila - različitost karaktera.

lista poznatih je podulja

Od političara do glazbenih zvijezda: Nema tko nije bio na glamuroznom partyju

Pogledaj galeriju