posvetila mu novu objavu

Nova partnerica Zlatka Mateše ne krije koliko je zaljubljena i ponosna na njega

20.09.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Nedavno se saznalo da je bivši premijer i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora u novoj vezi s 30 godina mlađom sveučilišnom profesoricom Blankom Kačer. Ponosna Splićanka na Facebooku je prokomentirala svečanost obilježavanja 50. obljetnice utemeljenja Europske odbojkaške konfederacije (CEV), tijekom koje je njenom partneru uručeno priznanje kao ambasadoru CEV-a

'Ponosna sam na ovog predivnog čovjeka i na još jednom priznanju. A tom prigodom je predsjednik CEV-a čestitao godišnjicu braka svojoj krasnoj supruzi Splićanki u okviru službenog programa i dao joj cvijeće. I poljubili su se. Ne znam je li do Splićanki ili do toga da se pravi muškarci ne srame pokazati nježnost prema ženi, ali i nije bitno. Volimo vas sve', napisala je Blanka Kačer.

Podsjećamo, vijest o njihovoj vezi stigla je nekoliko tjedana nakon što se doznalo da je Zlatko Mateša prekinuo vezu s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dianom Mayer.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Njegova nova ljubav je udovica profesora i pravnika Hrvoja Kačera koji je preminuo u siječnju ove godine. Nakon što je informacija o novoj vezi procurila u javnost, Blanka se pohvalila prvim zajedničkim fotografijama iz Mongolije na društvenim mrežama.

Nedavno se Branka odlučila obračunati se s 'hejterima' i pokušati ispričati svoju stranu o njihovoj ljubavi. Među ostalim se osvrnula se i na natpise da je s Matešom u ljubavnom odnosu isključivo zbog njegovog novca te postavila pitanje svog novčanog stanja: 'Npr. komentar ako postoji razlika u godinama, sigurno su skupa radi novaca. Što ako mlađa osoba u vezi ima na računu više? I zašto je to toliko bitno?'

'Nema potrebe da se uopće osvrćem na našu situaciju, u kojoj je ta mlađa osoba itekako situirana, s vrlo kvalitetnom karijerom i okružena svojim ljudima koji su uz nju bili i kad je bilo najgore i koji su sada', zaključila je Kačer.