Danas mu je punih osamdeset

Najdraži djed rock'n'rolla: Legendarni frontmen grupe Rolling Stones obilježava veliki jubilej

26.07.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Nekoliko članova Rolling Stonesa na društvenim je mrežama čestitalo u srijedu rođendan svom frontmanu koji je danas napunio 80 godina, a i dalje je, čini se, u odličnoj formi

Keith Richards, slavni gitarist Rolling Stonesa na društvenim je mrežama objavio video na kojemu pet mjeseci starijem prijatelju iz djetinjstva uz klavirsku svirku čestita rođendan.

'U nadi da ćemo i dalje jedan drugome nastaviti čestitati: Sretan rođendan Mick. Nazovi me i reci mi kakav je osjećaj', kaže uz osmijeh Richards.

'Sretan 80. rođendan Mick Jagger', napisao je njegov kolega gitarist Ronnie Wood, podijelivši Mickove fotografije na Instagramu.

'Sretan rođendan! I da mu život bude dug i sretan. Mick me naučio što znači pravi rock', rekao je AFP-u Alfred Millington, 75-godišnji obožavatelj ispred Stonesove trgovine u središtu Londona. 'Puno vam hvala na glazbi', dodao je 19-godišnji obožavatelj Jack Green. 'Obožavatelj sam od svoje jedanaeste. Moj je otac uvijek imao njihove albume u autu, tako sam ih zavolio'.

  • +4
Mick Jagger i Melanie Hamrick u večernjem izlasku Izvor: Profimedia / Autor: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Zločesti dečko, ultimativni seks simbol, rock zvijezda bez premca: Jagger već desetljećima puni naslovnice - provokacijama, ekscesima ili novim ženama.

A britanska rock zvijezda nastavlja oduševljavati publiku ponašanjem na pozornici i odnosom prema publici, što je dokazao i za vrijeme europske turneje koja je završila prošle godine.