ŠUŠKA SE

Mick Jagger ponovno će stati pred oltar; zaprosio 44. godine mlađu djevojku

02.07.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Frontmen legendarnog benda The Rolling Stones zaprosio je bivšu balerinu Melanie Hamrick, prema napisima britanskih tabloida

Da su dugogodišnju vezu okrunili zarukama, 36- godišnja Melanie Hamrick nedavno je otkrila bliskim prijateljima tijekom putovanja u New York.

‘Melanie je bila u američkom baletnom teatru i govorila je svojim prijateljima da je zaručena za Micka’, za britanski Mirror potvrdio je bliski izvor para.

‘Bila je vrlo jasna da je njezin prsten zaručnički i da je sada njegova zaručnica. Njezina obitelj zna da su zaručeni i oduševljeni su. Nemaju planove za vjenčanje, ali Melanie puno znači biti zaručena. Svi njezini prijatelji sretni su zbog nje’, otlrio je britanskom tabloidu prijatelj Jaggerove partnerice.

Podsjetimo, 79-godišnji Mick Jagger i 36- godišnja balerina Melanie zajedno su od 2014., a upoznali su se dok su oboje bili na turneji u Japanu. U prosincu 2016. dobili su zajedničko dijete, njegovo osmo.

‘Mick se u potpunosti promijenio. Ranije je često mijenjao djevojke. Međutim, Melanie i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je obitelj uvijek na okupu. To ga čini sretnim’, rekao je svojedobno izvor za američke medije.

Mick se 1971. vjenčao s Biancom Perez Mora Macias. Razveli su se sedam godina kasnije, da bi iste godine uplovio u bračnu luku sa supermodelom Jerry Hall. Njihovo vjenčanje dogodilo se na egzotičnom Baliju 1990. godine, a razveli su se devet godina kasnije.