KRIMI TRILER

'Nevidljivi čovjek' - napeta priča o biznismenu optuženom za ubojstvo ljubavnice

11.11.2022 u 08:37

Bionic
Reading

Od scenarija preko produkcije do glume - svaki element ovog talijanskog krimića će vas oduševiti

Sjajan talijanski kriminalistički film Nevidljivi čovjek (The Invisible Witness) novo je filmsko izdanje na Pickbox NOW i mi ga toplo preporučamo. Napeta priča, izvrstan scenarij, kompleksni likovi i fenomenalna glumačka postava, sjajna su kombinacija ovog talijanskog krimi trilera. Evo što sve trebate znati o ovom sjajnom filmu!

Talijanski krimić koji će vas oduševiti

U fokusu priče je Adriano Doria (Riccardo Scamarcio), uspješan mladi poduzetnik u Milanu. Adriano na prvi pogled ima sve - ima prekrasnu obitelj, neodoljivu ženu i kćer, bogat je, vozi BMW-a, nosi rolex… Naravno, ima i ljubavnicu. No njegov život krene u bizarnom smjeru kada ga optuže za ubojstvo.

Naime, Adriano se budi u hotelskoj sobi koja je iznutra zaključana, a kraj njega je mrtvo tijelo njegove ljubavnice, zavodljive fotografkinje Laure (Miriam Leone). Optužen je za ubojstvo, ali se izjašnjava da nije kriv. Kako bi se obranio, angažira odvjetnicu Virginiju Ferraru (Maria Paiato), koja je poznata po tome što nikada nije izgubila slučaj. Pojava ključnog svjedoka mogla bi ga zauvijek srušiti, što natjera Adriana i njegovu odvjetnicu Ferraru da pripreme strategiju njegove obrane i pronađu dokaz njegove nevinosti u samo tri sata. Stjeran u kut, Adriano će morati reći cijelu istinu.

Pod kućnim pritvorom u svom elegantnom stanu, Adriano je pod velikim pritiskom. Film se razvija kroz izmjenični slijed flashbackova i razgovora između Adriana i njegove odvjetnice Ferrare, koji mladog poslovnog čovjeka stavlja pod sve veći pritisak kako bi došli do istine…

Vrhunska gluma

Izvrsnu glumačku postavu predvodi talijanski glumac i producent Riccardo Scamarci, koji tumači lik Adriana. Poznat po brojnim ulogama, svjetskoj ulozi najpoznatiji po ulozi talijanskog mafijaša u neo-noir akcijskom trileru John Wick: Chapter 2, s Keanu Reevesom. U ostalim ulogama jednako su fenomenalni glumci, Maria Paiato kao Adrianova odvjetnica Virginia i Miriam Leone kao ljubavnica Laura.

Talijanski krimi film Nevidljivi čovjek (The Invisible Witness) gledajte odmah na Pickbox NOW!