sve za svoje pratitelje

Nevena Rendeli Vejzović pokazala zašto joj se 'cijeli Stradun smije'

12.07.2023 u 14:09

Bionic
Reading

Bivša TV voditeljica, autorica i poduzetnica jedna je od najaktivnijih javnih osoba na društvenim mrežama. Ne prođe dan kad nešto ne objavi, makar samo i na Instagram pričama. Trenutno se javlja s odmora iz Dalmacije

Nevena Rendeli Vejzović zadnjih dana boravi s obitelji u Dubrovniku. Uživa u 'skrivenim plažama', bila je i na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara privuklo je i brojna poznata lica izložbi pokojnog svekra Fadila Vejzovića, a prošetala je i Stradunom, usput isprobavajući novi Instagram trend.

Dok je hodala, držala je kameru ispred sebe, a onda je kameru prepustila 'snimatelju' (vjerojatno suprugu, vrsnom fotografu Maku Vejzoviću). Izgledala je zavodljivo dok se kretala u dugoj tamno plavoj haljini, uz koju je nosila bijelu torbicu. 'Kad ja isprobavam novi trend na IG cijeli Stradun se smije', opisala je video Nevena.

Odmah su krenuli komplimenti. Najprije joj se javila Marijana Batinić i poručila da je 'jako lijepa'. 'Ne znam ko je ljepši Stradun ili Nevena', 'Vidjela sam vas divna ste', nastavili su se nizati komentari.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic