iskreni istup

Nevena Rendeli Vejzović progovorila o najtežem životnom razdoblju svoje obitelji

29.06.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Prošla godina bila je vrlo turbulentna za nekadašnju voditeljicu, danas vrlo uspješnu poduzetnicu. Otac joj je preminuo, a desetak dana kasnije i svekar, otac njezinog supruga Maka Vejzovića, slikar i grafičar Fadil Vejzović

U Zagrebu je otvorena emotivna izložba fotografija Maka Vejzovića, pod nazivom Atelje, posvećena njegovom preminulom ocu Fadilu Vejzoviću, a nekadašnja voditeljica je iskreno prvi put govorila o tom periodu u kojem su tuga i bol obavili čitavu njihovu obitelj.

'To je bilo jako jako teško i intenzivno razdoblje u našim životima. I dandanas se nismo pomirili s time, iako mislim da se s time nekako nikad ne pomiriš. Makova izložba je šest mjeseci poslije nekakva posveta našim očevima, ako tako mogu reći, iako je ovo izložba njegova ateljea, ali i iskazivanje emocija koja su nas svladale u tom trenutku', izjavila je Nevena Rendeli Vejzović za In Magazin Nove TV.

  • +6
Izložba Maka Vejzovića Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nevena je otkrila kako je bio najbolji svekar kojeg je mogla imati. Osim njoj, svekar je, podsjetimo, bio glumici Bojani Gregorić Vejzović, supruzi Makovog brata, glumca Enesa Vejzovića.