dani za uživanje

Kamenice, skok u vodu i chic badić: Prizori s ljetovanja Nevene Rendeli Vejzović

10.07.2023 u 11:58

Bionic
Reading

Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije sa suprugom Makom Vejzovićem i njihovim djevojčicama već nekoliko dana borave u Dubrovniku

Nevena Rendeli Vejzović sa svojom obitelji gušta u ljetnim aktivnostima. Osim u šetnji starom jezgrom Grada, pokazala je fotografije i snimke na kojima se može vidjeti kako se opustila i okupala.

Pokazala je među ostalim kako sa stijene skače u more, a i super liniju u kupaćem kostimu. 'Skriveni Dubrovnik' nazvala je niz fotografija, a posebno ju je, čini se, oduševila plaža Buža koja se nalazi na južnoj strani stare gradske jezgre ispod zidina s koje puca sjajan pogled na otok Lokrum i otvoreno more. Ondje je degustirala kamenice.

Inače, prvi put je ljetovala u Dubrovniku u srednjoj školi. Ondje se često vraćala, išla i na ljetovanje s prvim dečkom i to joj je jedno od najdražih mjesta na moru. O svojim putovanjima je prije četiri godine napisala knjigu 'Vodič jedne plavuše: putujte s Nevenom Rendeli kroz Hrvatsku'.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

U njemu je opisala gotovo sva mjesta i najbolje plaže na hrvatskoj obali. No, ipak se najradije voli vratiti u svoj Pirovac (dakle joj je mama), gdje će uživati i ovog ljeta.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević