super mama

Nevena Rendeli Vejzović dijeli tajne svog majčinstva: 'Kažu da se treće dijete odgaja samo, a ova mala već sad točno zna što želi a što ne'

22.07.2021 u 12:47

Bionic
Reading

Nema tko ne zna da je nekadašnja TV voditeljica, danas vlasnica marketinške agencije, ponosna mama triju djevojčica, dvogodišnjih blizanki Lee i Mare te najmlađe Vite. Malene su već od rođenja postale prave zvijezde maminih profila na društvenim mrežama. Rado i često ih pokazuje svijetu

'Mamina najmlađa i najluđa. Kažu da se treće dijete odgaja samo, a ova mala već sad točno zna što želi a što ne. Čak joj ni haljinicu više ne smijem ja odabrati', opisala je Nevena Rendeli Vejzović fotografiju sa svojom mezimicom Vitom.

Svojedobno je s pratiteljima podijelila to kako često ima grižnju savjest da trećoj djevojčici ona i suprug Mak Vejzović posvećuju najmanje vremena. 'Ali to je valjda sudbina trećeg djeteta. Tješim se da će ona biti najsamostalnija i najsnalažljivija u životu, kako joj i ime sugerira - Vita!' navela je tada.

'Oduvijek sam željela djecu, samo nisam znala da ću ih tako brzo dobiti tako puno. U godinu i pol troje djece - netko bi pomislio da smo se trudili oboriti neki rekord. Sve u svemu, ostvarile su mi se sve želje', ispričala je ranije za tportal.