uživa poput gušterice

[FOTO] Nevena Rendeli Vejzović jedva dočekala sjesti na bicikl, a otkrila je zašto joj je svibanj najdraži mjesec u godini

16.05.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović jedva je dočekala svibanj koji, osim što nam donosi brojne sunčane dane, za nju ima posebno značenje

Novinarka i bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, danas vlasnica PR agencije, izuzetno je aktivna na društvenim mrežama. Rendeli Vejzović na Instagramu često s javnosti podijeli ponešto crtica iz života svoje obitelji, no najnoviju objavu posvetila je sama sebi.

'Malo sunca iziđe i ja odmah kao gušterica uživam', napisala je između ostalog Rendeli Vejzović te dodala: 'Zato volim svibanj ❤️'. Ipak, svibanj sa nekadašnju novinarku znači puno više jer upravo krajem ovog mjeseca Rendeli Vejzović proslavit će okrugli , 40. rođendan.

  • +7
Nevena Rendeli Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'To je mjesec u kojem slavim rodjendan (i to okrugli ove godine 🥳🥳), svibanj je mjesec kad Zagreb izgleda najljepše, svibanj je mjesec za bicikl, svibanj je mjesec za najljepše odjevne kombinacije u boji ❤️', zaključila je Rendeli Vejzović te svima poželjela ugodan vikend.