okrugla brojka

Nevena Rendeli Vejzović slavi: 'Umjesto čestitki danas se i vi podsjetite tko ste i što ste sve ostvarili u životu'

25.05.2021 u 16:36

Bionic
Reading

Nakon što je na nedavnom vikend putovanju supruga Maka Vajzovića iznenadila tortom i proslavom za rođendan i ona je dočekala svoj veliki dan. Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije danas, naime, slavi 40. rođendan. U poduljem obraćanju na društvenim mrežama, druge želi potaknuti da slave sami sebe te da si ponekad poklone samopouzdanje i samosvijest

Nevena Rendeli Vejzović objavu na Instagramu počela je tekstom s kojim su predstavili na nedavnom panelu na kojem je sudjelovala. Dodala je uz to kako je 'mama tri najslađe curice i još nekoliko meni važnih uloga poput prijateljice, kćeri, supruge, trkačice, poduzetnice i kolumnistice'.

Uglavnom, ne pišem ovo da se hvalim nego kako bih samu sebe podsjetila što sam sve bila i što jesam do 40. rođendana. Zato umjesto čestitki danas se i vi podsjetite tko ste i što ste sve ostvarili u životu (može i u komentarima!). Malo samopouzdanja i samosvijesti svima nam dobro dođe makar samo na rođendane', poručila je Nevena pored fotografija na kojima kraj bazena pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Lijepe želje izrazili su joj brojni čestitari među kojima i šogorica Bojana Gregorić Vejzović, Antonija Blaće, Ana Vučak Veljača, Marijana Batinić, Nataša Janjić Medančić, Nina Badrić, Ana Maras Harmander i brojni drugi.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL