'FORMULA'

Netflix priprema novu poslasticu s Robertom de Nirom i Johnom Boyegom u glavnim ulogama

27.01.2021 u 15:27

Bionic
Reading

Scenarist i redatelj Gerard McMurray pohvalio se na svom Instagram profilu kako su se u njegovom novom projektu na Netflixu, triler 'Formula', rado odazvali Robert de Niro i John Boyega. 77-godišnji De Niro će ujedno biti i koproducent filma

Novi Netflixov triler 'Formula' okupio je najveća imena današnjice - scenarist i redatelj Gerard McMurray pohvalio se na Instagramu kako će u njegovom filmu glumiti Robert de Niro i John Boyega, s time da će 77-godišnja holivudska legenda biti ujedno i koproducent filma.

28-godišnji John Boyega, koji trenutno sa Jamiejem Foxxom i Teyonah Parriss snima film 'They Cloned Tyrone', glumit će bivšeg talentiranog vozača Formule 1 koji je prisiljen postati vozač za bijeg, a sve kako bi spasio jedinu obitelj koju je imao.

Boyega je inače svjetsku slavu stekao ulogom Finna u trilogiji 'Ratova zvijezda' - 'Sila se budi', 'Posljednji Jedi' i 'Uspon Skywalkera'. 

S druge strane, obožavatelji de Nira ove će godine doći na svoje jer će ga moći gledati u kriminalističkoj komediji 'The War with Grandpa', u kojoj glumi s Morganom Freemanom i Tommyjem Leejem Jonesom.

  • +4
Robert de Niro Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL