SUKOB HOLIVUDSKIH VELIKANA

Mickey Rourke na Instagramu zaprijetio Robertu De Niru: 'Kada te vidim teško ću te osramotiti'

19.07.2020 u 13:20

Bionic
Reading

Otkako su 1987. godine zajedno glumili u psihološkom trileru 'Angel Heart' holivudski velikani Mickey Rourke i Robert De Niro nalaze se u dugogodišnjoj medijskoj svađi koju je Rourke ovoga vikenda ponovno odlučio oživiti

Slavni 67- godišnji glumac putem Instagrama ponovno se odlučio javno obračunati sa svojim holivudskim kolegom nakon što je prošle godine tvrdio ga je slavni Martin Scorsese želio angažirati u svom Netflixovom filmu 'Irac', no od te je odluke, kako navodi, odustao nakon što je De Niro odbio raditi s njim.

Prilikom gostovanja u jednom talijanskom showu u rujnu prošle godine, De Niro je izjavio kako je riječ o neistini te da Rourke nikada nije razmatran za ulogu u 'Ircu', a na navode Mickeyja Rourkea oglasilo se i glasnogovornik Roberta De Nira rekavši američkom Page Sixu kako 67- godišnji glumac nikada nije kontaktiran za ulogu u filmu 'Irac' niti se o njemu raspravljalo u bilo kojem kontekstu.

'Hej Robert De Niro, tako je, obraćam se tebi ti veliki plačljivko. Prijatelj me obavijestio kako si prije nekoliko mjeseci jednom mediju izjavio da sam lažljivac i pričam gluposti', započeo je Rourke svoje obraćanje kolegi na Instagramu.

'Dopusti mi da ti kažem nešto propalice. Kada te vidim zaklinjem se Bogom, svojom bakom, bratom i svim svojim psima da ću te sto posto osramotiti', nastavio je u svojoj Instagram objavi zaključivši ju potpisom 'Mickey Rourke, jer je Bog moj svjedok'.

Mickey Rourke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, Mega Agency

Osamdesetih godina Rourke je otvoreno govorio koliko se divi svom kolegi De Niru kojeg smatra glumačkim uzorom, no sve se promijenilo 1987. godine dolaskom na filmski set psihološkog trilera 'Angel Heart'.

'Prišao mi je na setu i rekao da bi bilo bolje da ne razgovaramo zbog likova koje tumačimo u filmu. To me jako povrijedilo jer sam ga gledao kao uzora. Danas mi ne predstavlja ništa. Ja sam živio taj život i svaki put kad ga pogledam u lice, gledam kroz njega', svojedobno je izjavio Rourke u jednom intervjuu na pitanje o svom odnosu sa slavnim oskarovcem.