mala stilistica

Kad te kći odijeva: Nikolina Ristović pozirala u outfitu koji joj je odabrala njezina mezimica

10.08.2022 u 15:07

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica je s pratiteljima na Instagramu podijelila više fotografija s odmora. Otkrila je da je na ljetovanju na Jadranu sa svojim kćerima Hanom Cigoj i malenom Unom Sofijom Ristović. Da se trio dobro zabavlja i uživa pokazuje i njezina najnovija objava

Nikolina Ristović dugi niz godina slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a čini se da tron tako skoro ne namjerava napustiti. Jednu od njezinih uvijek posebnih modnih kombinacija, i to za večernji izlazak izabrala je njezina mlađa kći koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem.

'Kada me najmlađa kćer stilizira za večer… Ljubav u bojama gumenih bombona', ovako je opisala svoj outfit s potpisom Une Sofije Ristović. Odjevena je u mini haljinu sa cvjetnim printom, dugim nabranim rukavima i otvorenim leđima, a preko ramena je nabacila zlatnu šljokičastu torbicu i štiklice u ljubičastoj boji. U rukama drži jednog od njihovih kućnih ljubimaca.

Koji dan ranije, Nikolina je pokazala kako pozira u kratkim hlačama i jednostavnoj bijeloj majici. U posljednje vrijeme itekako je aktivna na Instagramu na kojem iz dana u dan objavljuje fotografije i videa s ljetovanja, a neki od pratitelja su zabrinuti jer je izgubila na kilaži.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX