PROČULO SE

Je li ovo moguće? Brad Pitt ima crnu listu na kojoj su glumci s kojima ne želi raditi

10.08.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Svoje iskustvo sa Bradom Pittom, s kojim je snimao novi film 'Bullet Train', s javnosti je podijelio Aaron Taylor-Johnson i pritom otkrio zanimljive detalje

Ekipa filma 'Bullet Train' trenutno na svim poljima radi na promociji istog, a osim premijera i crvenih tepiha, glumci iz filma daju intervjue. Tako se gostujući na Filmskom festivalu u švicarskom Locarnu raspričao glumac Aaron Taylor-Johnson.

Na pitanje novinara kako mu je bilo raditi s Bradom Pittom, Aaron Taylor-Johnson opisao ga je kao 'skromnog i gracioznog čovjeka'.

'On samo želi unijeti svjetlost i radost u svijet i biti u društvu ljudi koji su ovdje kako bi se dobro zabavili', rekao je Taylor-Johnson i potom dodao da je nakon suradnje s mnogim glumcima postalo mu lakše znati s kime bolje funkcionira tijekom projekta.

'Radiš s  mnogim glumcima i onda, nakon nekog vremena, počneš bilježiti vlastite zabilješke u kojima naglasiš s kime više nećeš nikada raditi. I Brad ima takve liste - onu dobrih glumaca, i u..anih glumaca', dodao je Aaron Taylor-Johnson.

Kako je rekao za njega je bila posebno zanimljiva scena u kojoj se tukao s Pittom, nakon koje je i sam pretrpio velike ozljede i to iz jednog razloga - podvrgnuo se 'ludoj keto dijeti' kako bi postigao ispijeni izgled za film, a to je rezultiralo niskom razinom šećera u krvi.

PONOVNO JE ZALUDIO SVE

Na premijeri u Parizu Brad Pitt isfurao novi imidž koji mu tako dobro pristaje

Pogledaj galeriju

'Snimali smo tu scenu tučnjave i dobio sam udarac nogom nakon kojeg sam preletio preko sobe, a jedan oštar dio kuta, u kojem nije bio podloge, zaderao me i otrgnuo mi komadić mesa s ruke. Doslovno sam pao u nesvijest. Kada sam se osvijestio pitao sam hoćemo li ponavljati, a oni su mi rekli da moram na šivanje u bolnicu, zbog čega sam proveo noć tamo.' 

  • +8
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA