Zaruke na vidiku

Nerazdvojni princ Harry i Meghan Markle uživali u Torontu

25.09.2017 u 15:12

Bionic
Reading

Ovogodišnje Invictus games, koje se već tradicionalno održavaju u Torontu pod pokroviteljstvom princa Harryja, bile su pod posebnim povećalom. Bilo je to prvo službeno pojavljivanje u javnosti ovog zaljubljenog para te, iako nisu pale očekivane zaruke, lijepa brineta i britanski prijestolonasljednik izvrsno su se zabavili tijekom višednevnog posjeta Kanadi

Protekli vikend sve su oči bile uprte u atraktivnu Amerikanku Meghan Markle koja je nazočila sportskim igrama Invictus, koje je pokrenuo njezin slavni dečko prije tri godine, prvi put kao službena pratnja princa Harryja

Budući da se već ranije šuškalo da će kraljevske zaruke pasti upravo tada, svi su očekivali i taj sretan događaj, no on se nije dogodio. 

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako nisu službeno zaručeni, premda britanski mediji kažu da je to samo pitanje dana, Meghan i princ nisu mogli sjediti skupa na svom prvom zajedničkom pojavljivanju u javnosti. 

Međutim slavna glumica u prvim je redovima pratila otvaranje igara i pritom nije krila ponos na svog dragog zbog ovog humanitarno-sportskog događaja. 

No što je mladi par radio ostalih nekoliko dana tijekom prinčeva boravka u Kanadi?

  • +2
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uživali su u kvalitetnom zajedničkom vremenu, a zbog razdvojenosti toga im nedostaje. Meghan zbog posla trenutno živi u Torontu, dok princ Harry obitava u svom kraljevstvu, osim kada ga ne zapadne neko službeno putovanje, poput ovoga.

Iako joj je stigao odabranik, Meghan nije uspjela uzeti slobodne dane od napornih snimanja serije 'Suits', u kojoj već sedam sezona tumači lik Rachel Zane. 

Zato je domišljati princ odlučio maksimalno smanjiti njihovu razdvojenost, pa je svoju dragu posjetio na setu.

'Svi su bili jako uzbuđeni kada su ga ugledali. On je bio jako prizemljen, upoznao je cijelu ekipu sa seta i nije mogao sakriti sreću što uživo prati svoju damu', rekao je za Daily Mail jedan od prisutnih.

Sigurni smo da je zgodna 36-godišnjakinja, koja će se ulaskom u kraljevsku obitelj morati odreći glume zauvijek, toga puta imala veliku tremu.