BUDUĆA PRINCEZA

Meghan Markle: Od skromne kućice u Los Angelesu do kraljevske palače

22.09.2017 u 12:00

Bionic
Reading

O djevojci britanskog princa Harryja mediji sve češće pišu, pogotovo zbog mogućnosti skorašnjih zaruka, kojima bi obična djevojka iz susjedstva, k tome još Amerikanka, postala princeza. Evo odakle je krenula prije nego je postala slavna i tko su njezini roditelji

Meghan Markle danas je popularna glumica koju gledatelji možda najbolje znaju po ulozi Rachel Zane iz odvjetničke hit serije 'Suits', ali prije nego je postala slavna, skromna je Amerikanka živjela sasvim uobičajenim životom. 

Rođena je 4. kolovoza 1981. u Los Angelesu, kao dijete Afroamerikanke Doris Radlan i Toma Marklea, rodom iz Ohioa, i ima nizozemsko-irske korijene.

Kada je imala samo dvije godine, njezini su se roditelji rastali, ali zbog nje su ostali u vrlo dobrim odnosima.

'Moji roditelji rastali su se kada sam imala dvije godine, ali nikada ih nisam vidjela da se svađaju. Svejedno smo skupa provodili godišnje odmore i nedjeljom zajedno objedovali ili gledali televiziju', kazala je prije nekoliko dana u svom velikom intervjuu za časopis Vanity Fair, kada je između ostalog potvrdila vezu s princem Harryjem.

Majka Doris, s kojom je Meghan službeno živjela nakon rastave roditelja, instruktorica je joge i socijalna radnica te je s kćeri jako povezana.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Zbog rasnih razlika Doris je tijekom prošlosti bila vrlo često zlostavljana, a Meghan je jednom prilikom priznala kako ju je mnogo ljudi upitalo je li to njezina biološka majka, a jednom su je čak nazvali i njezinom dadiljom.

Lijepa brineta i njezina majka Doris živjele su u skromnoj žutoj kući u Los Angelesu.

Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brižni otac Tom Markle, koji unatoč prestanku ljubavi sa svojom suprugom nije dopustio da ga to udalji od kćeri, po struci je elektrotehničar.

Radio je kao ravnatelj rasvjete na setu mnogih filmova i serijala u Hollywoodu, a tada tinejdžerica Meghan obožavala je s njim provoditi dane na poslu.

Oduvijek ju je zanimao taj svijet i reflektori, pa ne čudi to da se i sama počela baviti glumom. Nakon ostvarene uloge karijere u seriji 'Suits' oboje roditelja bili su iznimno ponosni na nju.

No filter. Just happiness with my mama bear. #homesweethome #LA #californialove #iloveyoumom

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Prema posljednjim informacijama koje donose strani mediji, Meghan je roditelje već upoznala sa svojim dečkom, princem Harryjem, prije mjesec dana u Londonu.

Isto tako, princ je svoju odabranicu predstavio većem dijelu svoje obitelji.

Brata Williama i njegovu suprugu Kate Middleton upoznala je u svibnju, kada je došla kao pratnja na vjenčanje Pippe Middleton, a baku, kraljicu Elizabetu II, susrela je prije nekoliko tjedana.

Buckinghamska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je suditi prema svemu tome, zaruke se itekako bliže, a Meghan onda prestaje s glumom i započinje sasvim novi način života.