ODUŠEVILA U KANADI

Zgodnoj Meghan Markle odlično stoji rokerski outfit

24.09.2017 u 15:21

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Suits', lijepa Meghan Markle već je neko vrijeme na meti medija, budući da je osvojila srce princa Harryja

Atraktivna Amerikanka nazočila je sportskim igrama 'Invictus' koje je pokrenuo njezin slavni dečko prije tri godine, prvi puta kao službena pratnja princa Harryja. Kako nisu službeno zaručeni, premda britanski mediji kažu da je to samo pitanje dana, Meghan i princ nisu mogli sjediti skupa.Meghan nije krila svoj ponos dok je njezin dragi pozdravio okupljene vojnike poručivši im: 'Svi ste vi pobjednici. Svi se Invictus - nepobjedivi'.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski mediji analizirali su stil egzotične ljepotice, ne krijući oduševljenje njezinim hrabrim odabirom ove samosvjesne glumice, rođene u obitelji bijelca i afroamerikanke.

Meghan je mamila poglede u ženstvenoj haljini boje vina upotpunivši je efektnom rokerskom jaknom brenda Mackage, u odgovarajućoj nijansi. Ovako odjevenoj, u outfitu s chic dozom buntovništva, lijepoj je glumici teško naći manu.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Glumica trenutačno boravi u Torontu gdje snima seriju 'Suits'. U vezi je s princom Harryjem od srpnja prošle godine, no čini se da je crvenokosi princ potpuno opčinjen lijepom Amerikankom. Upoznali su se u lipnju prošle godine u Londonu i to preko zajedničkih prijatelja na opuštenom druženju, a ostalo je povijest.

Vezu su neko vrijeme skrivali od očiju javnosti, ali Meghan je nedavno u intervjuu za Vanity Fair otkrila da su jako zaljubljeni i vrlo sretni.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prije nego smo postali vijest, šest smo mjeseci bili u vezi. Cijelo to vrijeme sam radila, a jedino što se promijenilo je ljudska percepcija o meni. Ja se nisam promjenila. Ja sam još uvijek ona ista kakva sam bila i nikakva ljubavna veza me ne može promjeniti', rekla je M. Markle koja je tijekom studiranja na prestižnom fakultetu Northwestern, jedan semestar provela je u Argentini gdje je radila u američkoj ambasadi.

'Bila sam u potpuno drugačijem svijetu i onda sam odjednom uskočila u ovaj u kojem sam danas', ispričala je Meghan.