NAJVEĆA ŽRTVA

Meghan Markle ulaskom u kraljevsku obitelj zauvijek se odriče najveće ljubavi

21.09.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Šuškanja oko zaruka princa Harryja i njegove odabranice, popularne američke glumice Meghan Markle sve su glasnija. Atraktivna brineta prije nekoliko je dana upoznala i strogu kraljicu Elizabetu II, što samo potvrđuje kako se njezin ulazak u kraljevsku obitelj odbrojava. No taj će događaj za talentiranu 36-godišnjakinju značiti i odricanje od velike ljubavi – glume

Sve za ljubav, to ovih dana vjerujemo najviše prolazi kroz glavu popularnoj američkoj glumici Meghan Markle, koju trenutno možemo pratiti u sedmoj sezoni odvjetničke serije 'Suits'.

Ona se naime pristankom na brak sa svojim voljenim princem Harryjem mora odreći jednog dijela svog identiteta i zauvijek napustiti glumu. 

A post shared by ZEEblitz (@zee_blitz) on

Tako nalažu stroga, stoljetna pravila kraljevske obitelji koja ne dopuštaju niti jednom članu da se uz obveze koje uključuje titula bave još nekim poslom.

Ako je suditi prema posljednjih nekoliko situacija, veza ovih dvoje zaljubljenih golupčića jako brzo napreduje, pa mnogi predviđaju zaruke na ovogodišnjim Invictus igrama u Torontu, u organizaciji princa Harryja.

Meghan je tako u svibnju došla kao pratnja princa na vjenčanje Pippe Middleton, sestre vojvotkinje Kate Middleton, kada je upoznala većinu obitelji svog odabranika.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim najvažniju kariku, koja odobrava ulazak u monarhiju, kraljicu Elizabetu II, upoznala je tek prije nekoliko dana. 

Budući da je kraljevska obitelj izuzetno suzdržana oko ove teme te je o njoj progovorila jedino Meghan, u nedavnom intervjuu za časopis Vanity Fair još nisu poznati detalji oko budućeg života mogućih supružnika. 

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Par smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti te ispričati svoju priču, ali nadam se da razumijete da je ovo sada samo naše vrijeme', govorila je tada 36-godišnjakinja.

No ako jednom postane princeza, Meghan Markle zasigurno će imati drugačiju svakodnevicu. Trenutna višesatna snimanja i set zamijenit će humanitarnim događanjima, brojnim putovanjima i dnevnim sastancima u mnogo otmjenijem izdanju nego u kakvom je danas gledamo.