VELIKA PROMJENA

Neprepoznatljiva Hurem: Slavna Turkinja mršavija no ikad

23.03.2022 u 14:38

Bionic
Reading

U ulozi sultanije Hurem svojom je osobnošću i ljepotom osvojila cijeli svijet. Od serije 'Sulejman veličanstveni' mnogi s velikom pažnjom prate sve što se događa s njom. Tako nedavne fotografije Meryem Uzerli koje je objavljivala na Instagramu zabrinjavaju obožavatelje i javnost

Poznato je da se glumica ostvarila u ulozi majke po drugi put. Meryem Uzerli je htjela svoju liniju što dovesti do savršenstva, no čini da je na rigoroznom režimu. Naime, po mišljenju određenog dijela publike je pretjerala budući da sada izgleda premršavo. Nije poznato kriju li se iza toga naporni treninzi i kakva dijeta ili ima zdravstvene probleme.

Svojevremeno se pisalo o njenoj navodnoj borbi s depresijom, zbog koje je naglo smršavjela. Tada je boravila u njemačkoj klinici. Jedno vrijeme je pomišljala i na samoubojstvo. Naime, ostala je trudna s brokerom i biznismenom Canom Atesom koji je od nje stariji 17 godina a koji ju je nagovarao da pobaci, ali ona je odlučila roditi svoju prvu kćer Lauru.

Nakon toga posvetila je više pažnje svom fizičkom izgledu. Četiri puta je operirala usne kako bi ih povećala, a estetskim operacijama dodatno je naglasila i jagodice te podignula obrve, zbog čega ju je javnost sve više kritizirala. U rujnu 2020. godine glumica je otkrila da je trudna s drugim djetetom, ali do danas nije otkrila tko je otac malene Lily Koi.

  • +3
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Sthanlee Mirador / ddp USA / Profimedia