u blagdanskoj atmosferi

Izvukla se iz depresije i sada uživa sa svoje dvije kćeri: Slavna Hurem odškrinula vrata svog doma

24.12.2021 u 21:05

Bionic
Reading

Meryem Uzerli, gumica njemačko-turskih korijena, našim TV gledateljima najpoznatija kao temperamentna sultanija Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni' pozirala je sa kćerima ispred okićenog bora i pokazala djelić atmosfere koja kod nje vlada

Popularna Hurem iz nekad vrlo poznate turske sapunice prije nekoliko godina godina proživljavala je vrlo teške trenutke. Sada je sve ružno iza nje, Meryem Uzerli gušta u skladnom obiteljskom životu sa svoje dvije djevojčice Larom Jemimom i Lily Koi koja se rodila u siječnju ove godine, a nagađa se da joj je otac glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je glumica navodno već neko vrijeme u vezi.

S fanovima je podijelila više fotografija iz svog okićenog doma, a ona i curice pozirale su u prigodnoj blagdanskoj oblekici. Meryem Uzerli nerijetko ističe da uživa u majčinstvu. Vratila se glumi, no prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da se više bavi manekenstvom.

Ranije se pisalo o tome da se bacila i u poduzetničke vode te otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova. 'Ja i moji prijatelji stvorili smo mjesto na kojem želimo da se osjećate kao u domu i uživate u najviše kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda', napisala je tada na Instagramu.

  • +4
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: WAEL HAMZEH