otišla je na odmor

Slavna Turkinja s djecom i partnerom uživa u Dubaiju

17.02.2022 u 15:08

Bionic
Reading

Nedavno je 37-godišnja Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom Sultanije Hurem u seriji 'Sulejman veličanstveni' u svom domu pripredila slavlje rođendana svoje starije djevojčice Lare Jemine, a sada s njom i mlađom Lily Koi koju je rodila u siječnju prošle godine

Meryem Uzerli na Instagramu je pokazala kako uživa u odmoru sa sa svojom djecom. Sudeći prema fotografijama, vrijeme provode kupajući se u bazenu i uživanju u delicijama. Na jednoj od fotografija se vidi muška ruka pa se pretpostavlja da je s njima i otac mlađe djevjčice Lily Koi koju je navodno dobila sa Čaglarom Ertugrulom.

Podsjetimo, pije nego što je rodila stariju kći Laru, imala je teških zdravstvenih problema, a dok je nastojala ozdraviti, zatrudnila je. Tada je njezin partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ateş želio da glumica pobaci. S bivšim je tada prekinula svaki kontakt i od tada ne želi pričati o privatnom životu.

Glumica koja inače živi u Berlinu nerijetko ističe da je jako bliska i povezana s kćeri te ju naziva ljubavlju svog života. Vratila se glumi, no prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da se više bavi manekenstvom.

Uzerli se bila privremeno ostavila glume nakon što joj je kao 28-godišnjakinji serija 'Sulejman Veličanstveni' donijela veliku popularnost. Naime, nije mogla podnijeti teret slave i što su ju ljudi previše poistovjetili s Hurem što je dovelo do toga da ju vrijeđaju na ulici.

  • +4
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: WAEL HAMZEH