provocira

Pozira gola: Hrvatima omiljena turska zvijezda iznenadila objavom iz kade

26.10.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Meryem Uzerli koja se u turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' proslavila ulogom fatalne sultanije Hurem, početkom godine postala majka djevojčice Lily Koi i trenutno je u potpunosti posvećena svojoj najvažnijoj životnoj ulozi. No njemačka glumica turskog podrijetla nalazi malo vremena i za svoje gušte

Oni koji prate 'sultaniju Hurem' na društvenim mrežama znaju da ona uglavnom objavljuje fotografije sebe na kojima pokazuje svoje frizure (često mijenja boju) i modne kombinacije. Ovog puta Meryem Uzerli je otišla korak dalje, pokazala se obnažena.

Slavna Turkinja pozirala je u svojoj kupanici, u kadi, s velikim osmjehom na licu kao od majke rođena i s jastučićima za podočnjake.

Poznato je, da je Meryem uz Lili Koi majka šestogodišnje djevojčice Lare Jemine. Prije nego ju je rodila imala je teških zdravstvenih problema. Tada šnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ateş želio je da glumica pobaci. Vezu je prekinula i svoje prvo dijete dočekala sama.

Otad Meryem ne želi pričati o privatnom životu, a životnu sreću koju je dočekala - ovog puta čuva samo za sebe pa još nije potvrdila je li otac njezine druge kćeri glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već duže vrijeme u vezi,a koji je publici poznat po ulogama u turskim sapunicama.

'Nije lako s jednim djetetom, a sa dvoje je ‒ teško. Pritom mislim na planove, organizaciju i rješavanje stvari vezanih za posao. Mnogo putujem, ali nikada ne vodim kćerke samo da bih im bila blizu jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva, tri dana veoma su zamorna i stresna za dijete. Ali, važno je da imate nekog svog, nekog na koga se možete osloniti. U Moskvu sam došla mirna, jer znam da moj partner u svakom trenutku pazi na djecu. On je zaista divan otac, podržava me, pomaže mi. Ne odvaja se od djevojčica, s njima je 24 sata dnevno, a po potrebi uskače i dadilja', izjavila je glumica prije nekoliko mjeseci.

Prema pisanju stranih medija, Meryem se bacila u poduzetničke vode i otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova. Prije nekoliko godina je uživala u ljetovanju na našoj obali i posjetila Dubrovnik.

  • +3
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN