uradi sam majstorica

Nema što ne zna raditi: Bojana Gregorić Vejzović zasukala rukave i uhvatila se 'bauštelskih' radova

02.06.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Glumica je nedavno otkrila kako se nakon 15 godina sa suprugom Enesom i djecom, 15-godišnjim sinom Raulom i četiri godine mlađom kćeri Zoe seli u novi dom. Nije otkrivala novu lokaciju, ali je pokazala se pakiraju. Iza nje je stresno razdoblje, ali sada njezinoj sreći nema kraja, no treba još obaviti neke radove

Bojana Gregorić Vejzović je na svom Instagram profilu pokazala kako se ne boji uzeti alat u ruke i odraditi posao za koji bi mnogi angažirali lokalnog majstora. Snalažljiva glumica, gletala je zid bez pol muke, oduševivši obožavatelje koji su bili impresionirani njezinim sposobnostima. 'Žena za sve spremna', 'Stručno nema šta', tepali su joj pratitelji.

'Bob graditelj. Dobro jutro radni narode! Od jutra vrijedna i brbljava pa imajte strpljenja pročitati. Prošla godina iznenadila nas je po mnogočemu i naučila mnogim stvarima. Priznajte da ste i vi često poput mene, general poslije bitke. Dogode se iznenadne situacije i okolnosti nakon kojih govorim sama sebi: 'Mogla sam ovo, mogla sam ono, zašto nisam ovako,onako...Činjenica je da život ne možemo predvidjeti, ali možemo napraviti sve kako bi nas iznenadne situacije koštale manje živaca i zdravlja', napisala je u srijedu ujutro poref fotografije na kojoj se vidi da je krenulo uređenje njezinog novog doma.

Inače Bojana i njezina obitelj su u prijašnjem stanu tijekom zagrebačkog potresa prošle godine pretrpjeli posljedice. Nakon toga zadesila ih je i poplava. Naime, u podrumu njihove zgrade skupila se voda, a glumica tada je istaknula da joj je to dobar primjer za to koliko je važno ulagati i brinuti se o svojoj nekretnini i izvan okvira stana.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL