POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Stigao je i taj dan za obitelj Bojane Gregorić Vejzović: 'Vrijeme je za novo poglavlje'

19.05.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Enesom Vejzovićem u potpuno ispražnjenom stanu, koji je bio njihova obiteljska oaza posljednjih 15 godina. Tom fotografijom oprostili su se od 'starog života' i najavili početak novog u drugom stanu

Uz fotografiju snimljenu ispred zida i radijatora, dok im se s desne i lijeve strane pruža pogled kroz balkonska vrata na zelenilo ispred zgrade, Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović oprostili su se od starog stana u kojem su kao obitelj živjeli 15 godina, a još dvije godine u njemu je sam živio sam glumac.

'17 godina, ako računamo život Enesa u momačkom dijelu ovog stana. Nosimo sa sobom prekrasne uspomene druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti. Nije bilo lako odvojiti se od ove divne oaze, no vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja! Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu i dovodi životinjsko carstvo! Razlog učestalog zvuka usisavača je isti', napisala je ispod fotografije Bojana Gregorić Vejzović, ne otkrivajući novu lokaciju obiteljskog doma.

A da se spremaju na selidbu te da je pod velikim stresom otkrila je prije nekoliko dana sama na svom Instagram Storyju, objavljujući snimke na kojima se vidi kako, između ostalog, pakira knjige.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Ne, nemam outfit za pohvaliti se nego molbu za eventualno razumijevanje unaprijed ako počnem gristi svoje sugrađane u dućanu ili slično. Selidba nakon 15 godina, razina stresa nemjerljiva', rekla je glumica.