preslatki prizor

Nema koga nije raznježio: Baby Lasagna pokazao koja mu je fotografija omiljena

11.04.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu postaje iz minute u minutu sve popularniji na društvenim mrežama, a objave vezane uz njegovo ime teško je pobrojati. Na TikToku je osvanula jedna vezana uz nešto što mu je posebno važno

Baby Lasagna je u novom TikTok videu je koja mu je najdraži prizor kojeg ima spremljen u svom mobitelu. Premda bi možda mogli pomisliti da je vezana uz nekog člana obitelji ili zaručnicu Elizabetu, nasmiješeni glazbenik je otkrio da je to posebna fotofrafija na kojoj pozira s jednom od svojih mačaka.

Na njoj se može vidjeti Umažanina koji s tamnom, svojom prirodnom bojom kose odjeven u crnu dolčevitu, drži na prsima svoju ljubimicu koja, kako je objasnio u videu, 'vrišti na njega'.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Mnogima je već poznato kako je glazbenik ljubitelj mačaka. Marko Purišić na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s kućnim ljubimcima. Mačke spominje i u svojoj pjesmi 'Rim Tim Tagi Dim', točnije u stihovima 'Bye mom, bye dad, meow cat please meow back' što je brzo ušlo u uho slušatelja. Na Instagramu objave završava pozdravom 'meow'.

@eurovision

This little kitty gets what this little kitty wants 😸 🇭🇷 #Eurovision2024

♬ original sound - Eurovision

'Meow je postala poštapalica između mene i mojih najbližih, pa bih se često na telefon javljao sa 'meow'. Nakon što se sve ovo izdogađalo, odlučio sam da ''meow'' i javno postane moj pozdrav. Pa eto - meow!', objasnio je ranije za IN Magazin.

nastala ogromna gužva

Baby Lasagna je bio glavna senzacija na izložbi mačaka u Zagrebu

Pogledaj galeriju