veličanstven ples

Spektakularna izvedba: Balerine oduševile plesom Rim Tim Tagi Dim ispred HNK

10.04.2024 u 17:11

Bionic
Reading

Na YouTube kanalu Dore objavljen je video veličanstvenog plesa balerina koje su ispred HNK izvele slavne pokrete Rim Tim Tagi Dima

S HRT-a pozivaju sve građane da se pridruže koreografiji pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' u Zagrebu, Splitu, Zadru, Osijeku i Umagu kako bi snimili spot podrške Baby Lasagni, a spektakularnu pozivnicu uputile su i balerine.

Spot s građanima snimat će se 13. travnja u podne, no već sad je jasno da će biti jako teško nadmašiti izvedbu gracioznih balerina koje su na veličanstven način ispred zagrebačkog HNK otplesale proslavljeni ples.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Video njihovog nastupa objavljen je na YouTube kanalu Dore, a ubrzo je kraj njega osvanuo niz oduševljenih komentara u kojima obožavatelj ne kriju oduševljenje.

Osim balerina, pozivu su se već pridružili Pripreme su naveliko u tijeku, a pozivu na 'Rim Tim Tagi Dim' ples već su se pridružili vatrogasci, policajci, medicinske sestre, poštari i plesne skupine, a pripreme za glavno snimanje već su naveliko u tijeku.

Uz to, svakodnevno možemo vidjeti brojne fanove koji su se na društvenim mrežama odazvali izazovu Baby Lasagne, koji ih je pozvao da otplešu ples Rim Tim Tagi Dim s kojim će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu.

'Rim Tim Tagi Dim' ples Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT promo