'pipi djevojka'

Nekadašnji seks-simbol: Ana Sasso otkrila da se udala

28.11.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Za miss Jugoslavije i zanosnom manekenkom iz televizijske reklame osamdesetih su ludovali mnogi muškarci. Predma su mnogi očekivali da će ostvariti zavidnu karijeru fotomodela ona se povukla iz javnosti. Danas ima 50 i figuru dvadesetogodišnjakinje i uživa u trećem braku sa suprugom, 55-godišnjim kirurgom Hrvojem Tomasovićem za kojeg se mislilo da joj je dugogodišnji izvanbračni partner

'Mi smo u braku samo to se ne zna, nije nitko uspio popratit, ali jesmo. Ja sam nikad sretnija i nikad zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što više da očekujem? To je najvažnije', otkrila je Ana Sasso pred kamerama RTL Exkluziva.

'Pipi djevojka' svoje životno utočište pronašla je izvan svog Splita za kojeg je mislila da ga nikad neće moći napustiti. Živi u Samoboru, a dani su joj ispunjeni aktivnostima.

'Nećete vjerovati, ali ja jako volim čistiti po kući ja volim čistiti jako sam pedantna imam problem s tim nije lak suživot sa mnom da se razumijemo ali ovaj pored toga ovaj volim trening treniram zatim ponekad sviram klavir za svoj gušt i tako volim gledati filmove odnosno dobre serije...', rekla je bivša miss Jugoslavije. Nedavno se pojavila na izboru ljepote koji je održan u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Privukla je pažnju ružičastom baršunastom haljinom i izvrsnim izgledom u 58. godini.

  • +6
Ksenija Urličić i Ana Sasso na Miss Beauty Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ako se zaviri u njezin Instagram profil može se vidjeti da je najviše vremena posvećena treninzima, a za njezinu besprijekornu liniju zaslužni su upravo njezina discipliniranost i vježbanje.

'Ja sam tu neuredna, ne neuredna, nego neodgovorna. Obožavam čokoladu zna mi se dogoditi evo vjerovali lili ne ja onu veliku navečer pred televiziju slistit i sutradan imam grižnju savjest sutra odradim jači trening i onda to nekako izbalansiram', priznala je zanosna Splićanka. Zbog napuštanja modelinga nikad nije požalila.

'Moj životni put je bio takav da sam ja imala neke svoje ambicije potrebe tako da nisam se ja puno involvirala u svijetu modelinga, davno prije kad sam bila mlađa, međutim s godinama sam birala opet nešto drugačije i evo ne, da mi nedostaje, ne uopće mi nedostaje. Volim svoj mir i ovo što ja imam sad da nisam eksponirana toliko i ljepše mi je uživam u životu', poručuje Sasso. Evo što kaže o razlikama nekadašnjih i današnjih natjecanja za Miss.

'Mislim da je prije bilo... Upotrijebit ću termin 'prirodnije' od ljudi, od evo od cura, od svega. Ja ne kažem, danas ima prekrasnih cura prelijepe cure u toliko se nismo mijenjali na bolje imali smo i onda imamo i sada, ali same organizacije su dakako uspješnije bolje napravljene promovirane i sve ostalo što ide uz to', kazala je.

Progovorila je i na temu plus size modela botoksirana lica. Sve podržava sve dok je, kaže - u mjeri.

'Ja to podržavam ako se netko lijepo osjeća u svojoj koži s manjkom viškom kila nebitno ja to podržavam ako se netko i lijepo osjeća u tome zašto, ne moramo svi biti u mjerama. Lijepo je meni vidjeti onako punašniju curu, dapače. Čak bi prije podržala to punije nego ekstremno mršavo. A ukoliko ima netko problem - ako je očit nos, uši, ali za mene uvijek je manje više što manje to je bolje. Je li pretjerivanje pokazuje vidjeli smo puno primjera kad žene ili muškarci čak pretjeraju da to nije lijepo', objasnila Ana Sasso.