izgleda odlično

Ana Sasso je ponovo otvorila svoj profil na Instagramu: Obožavatelje počastila zavodljivom fotografijama i porukom

24.04.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Bivša miss Jugoslavije i popularna Pipi djevojka u karanteni je poput svih, a sudeći po objavama Ana Sasso, većinu vremena provodi u dvorištu kuće u Samoboru te održavajući kondiciju

Na Instagramu Ana Sasso dijeli mudre misli, a pokazala je i nekoliko novih fotografija od kojih će mnogima zastati dah. 'Kad se život promjeni i postane teži, (kao sada s koronom) TI promjeni sebe i postani jači', napisala je pored jedne od zadnjih objava, a na drugoj pak na plaži pozira u šarenom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezino bujno poprsje i vitko tijelo.

Više puta je isticala kako je tajna njezinog dobrog izgleda u redovitom vježbanju. Pazi na zdravu i pravilnu prehranu, i da ne preskače obroke. Jede i do pet puta dnevno, pije puno tekućine. O svom privatnom životu nikad nije htjela pričati jer smatra da je to 'njezina privatnost i intima' no poznato je kako dugi niz godina ljubi kirurga Hrvoja Tomasovića.

Redovito ide na duhovne obnove, pogotovo otkako je iz Splita preselila u Samobor. Pratitelje na društvenim mrežama često inspirira svojim pozitivnim životnim stavovima.

Podsjetimo, Ana Sasso se proslavila u osamdesetima kao 'Pipi djevojka', jer je bila zaštitno lice tog popularnog napitka.