NE MOŽE BEZ GLAZBE

Nekada je Ella žarila i palila našom dance scenom, a evo što danas radi

06.04.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Marinela Jantoš, poznatija kao Ella, 90-ih godina bila je jedna od najpopularnijih domaćih dance izvođačica. Za nju se dugo nije čulo. Gdje je, što radi, kako živi, ispričala je za tportal

'Trenutno sam majka domaćica i još uvijek pjevačica. Pjevam na svadbama i malim eventima s grupom Stil Zagreb, a  četiri sam godine pjevala Ljeta u Tkalči što me posebno veselilo. Ulična svirka nema napetosti koncerta i možeš pjevati baš što god hoćeš', kaže pjevačica koju pamtimo po velikom dance hitu 'Iza ponoći'. U međuvremenu je izbacila singl i pojavila se u realityju 'Farma'.

Ella kao jedna od najpopularnijih pjevačica tadašnje scene progovorila je što osjeća na spomen nekadašnjih vremena.

'Osjećam bol prolaznosti, starosti i neuspjeha. Sve je potpuno drugačije od zamišljenog', priznala je pjevačica. S nekadašnjim je pripadnicima dance scene, koji su poput nje žarili i palili svojim hitovima te nastupali na zajedničkim turnejama i koncertima, u kontaktu.

'Naša druženja vezana su za zajedničke nastupe. Mislim da smo svi u žurbi i žrvnju života, a nisam ni s kim ni bila kućni prijatelj ako me to pitate, a stvarno smo se viđali dovoljno', priča pjevačica koja je za razliku od mnogih na tadašnjoj sceni, osim po osebujnom imidžu, iskakala i po vokalnim sposobnostima.

S Mineom i Ivanom Banfić prije tri godine udružila je snage te su na račun nekadašnjih hitova po Hrvatskoj punile dvorane.

'Program 'Devedesete partyza sada ne radimo, malo smo ga  osvježile, a sumnjam da bismo trebale opet forsirati. Napravile smo i krasnu pjesmu 'Kamo, na Jadran' s kojom i nismo imale sreće s bitnim glazbenim urednicima. Bilo nam je divno, punile smo svaki prostor kao nekada i super smo se zafrkavale', prisjetila se Ella.

Danas se ne pojavljuje često u javnosti, ali zadovoljna je, a radost i najveću promjenu u njezin je život prije osam godina unijela kćerkica Rozi Etel.

'Sretna jesam, ali sam se duhovno naradila da to postignem (smijeh). Još uvijek sam pozitivo i uživam u životu, kćeri, prijateljima, psima, prirodi', rekla je.

Iako u javnosti njeguje imidž osobe bez dlake na jeziku, otkrila nam je i svoju emotivnu stranu. Na pitanje postoji li netko poseban u njezinu srcu, kaže da je zaljubljena u svoju kćer i da ne zna gdje bi bilo mjesta da se pojavi neki muškarac.

'Ali nedostaju mi strasni poljupci i dobar seks', rekla je kroz smijeh.