drmala je dance scenom

Sjećate se Tare iz grupe Karma? Ponovno nastupa s njima

20.09.2023 u 13:56

Bionic
Reading

Istrijanka Majda Šušelj, poznatija kao Tara, bila je glavna zvijezda grupe Karma koja je početkom 2000-ih žarila i palila hrvatskom, češkom i slovačkom scenom, za njih znalo sve do Azije. Uživala je golemu popularnost više od deset godina, a 2014., a na vrhuncu slave, odlučila je napustiti grupu

Već 2011. godine je počeo razlaz grupe Karma. Unatoč tome što su bili prijatelji, svatko od njih imao drugačije viđenje budućnosti, a Majda Šušelj Tara odlučila se odmaknuti od glazbe.

Narednih godina se obiteljskom životu. Udala se za Michaela Pavlovića, konzula Kraljevine Tajland u Hrvatskoj i rodila djevojčicu Niku.

Nakon četverogodišnje pauze, najavila je povratak na glazbenu scenu. Nastupala je s T-bendom, izbacivala singlove, snimila i božićnu pjesmu, počela je pisati dječje pjesme na talijanskom jeziku, a uz majčinstvo i glazbu, radila je i kao radijska voditeljica. Često je isticala da je s bivšim članovima grupe ostala u sjajnim odnosima i da se 'možda jednom, ponovno rodi i glazbena suradnja'.

  • +3
Majda Šušelj Tara Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

To se i dogodilo. Očito joj je nedostajala dance glazba pa je odlučila ponovno pjevati u Karmi. Bok uz bok kolegama i kolegicama iz grupa ET i Colonia nastupa na zajedničkim koncertima, a uskoro nastupaju i u Zagrebu.