SJEĆATE LI GA SE?

Još jedna cro-dance zvijezda se vraća!

  • Autor: RTL/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.04.2014 21:48
  • Objavljeno 10.04.2014 u 19:54
(07) Jedan od izlagaca je bio i bivsa dance legenda Senna M, danas trgovac i inovator

(07) Jedan od izlagaca je bio i bivsa dance legenda Senna M, danas trgovac i inovator

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Senna M odnosno Senad Galijašević je u devedesetima bio na vrhu! Cro-dance zvijezda sad najavljuje veliki povratak na glazbenu scenu

Autor hitova poput 'Beba malena' ili 'Tuc Tuc' u jednom se trenutku povukao sa scene, jer su mu, kako kaže, dosadile kasnonoćne gaže i loš tretman u medijima, objavio je RTL

Pokrenuo je biznis s TV opremom, pa je počeo raditi iza kulisa glamura kojem je nekad i sam pripadao. Godinama s medijima nije govorio ni o tome.

Ovaj je čovjek zlatnih devedesetih bio na vrhu. Iako iz današnje perspektive blesave, dance pjesme harale su top ljestvicama, a njegovi su spotovi bili vrh produkcije kojima se i danas mnogi ne mogu približiti. Tada Senna M nije bio svjestan koliko je bio popularan.

'Nikad nisam uzimao da je to nešto ozbiljno, da redari iz prvog reda odnose curice koje su bile u transu', rekao je Senad Galijašević.

Sjaj velike zvijezde brzo je počeo blijedjeti. Salve kritika i laži koje su stizale na njegov račun bile su previše za nekoga tko je ispod šminke i kostima ipak bio jedna emotivna duša.

'Ranjiv sam. Svatko tko bi htio skrenuti pažnju na sebe, skreće na taj način da se dotiče mene bilo da me pljuje, bilo da me kritizira ili da kaže da me pozna pa nešto izmisli o meni. Jednostavno više nisam mogao to slušati', objasnio je Senna M.

Gazde klubova očekivali su i da se Senna, a posebno njegove plesačice ostanu zabavljati s njima. Ali kako kaže, na mlade je djevojke posebno pazio i zato mu je najteže pao članak da je neke pokušao seksualno iskoristiti.

'Napisali su stvari o meni koje su stvarno... ja kad sam to vidio rekao sam: 'Bože, ja to više ne mogu'. Srećom, pored mene u tom momentu je slučajno bila gospođa Jadranka Sloković jer smo skupa bili u teretani i tužili smo Klik i dobili parnicu. Ali je to tako sve na mene, ne znam, nisam se mogao oporaviti od toga. To je možda bila zadnja kap', otkrio je Senad.

Ostavio se glazbe, ali i u onome čega se poslije toga primio pokazao se pionirom. Tehnološke inovacije koje izlaze iz njegova pogona haraju svjetskim sajmovima: televizijska i fotografska oprema, kranovi, najmoderniji pokretni mehanizmi za kamere, pametna rasvjeta... 

Senna M 25. travnja nastupa u Solinu, a poslije toga na možda još nekoliko gaža, čemu se nije nadao, ali nakon mnogo godina ponovno je primio gitaru u ruke.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!