simbol jedne generacije

Nekad su žarili i palili estradom; Nikša se vraća na scenu, ali bez Tine: 'Ona je potpuno povučena...'

04.04.2024 u 09:35

Bionic
Reading

Pop dvojac kojeg su činili Nikša Jurinović i Valentina Krtanjek djelovao je krajem devedesetih, a mnogi se sjećaju stihova njihovih pjesama 'Da je bilo sve po mom', 'Za sva vremena', 'Kad si kraj mene', 'Idi i ostavi me', 'Kazna'. Nakon 16 godina pauze, muški dio dua odlučio se vratiti s novim singlom

Karma, Teens, Magnetic, Matrix, Mandi bila su nekad od imena koja su obilježila devedesete. Bili su tu i Tina i Nikša koji su nakon dva studijska albuma, 'Digni me do neba' i 'Mala zvijezda sjevera', 2006. odlučili su napustiti estradu. O razlozima toga se godinama nagađalo, a bilo je onih koje je intrigiralo gdje je dvojac završio nakon što su se ostavili mikrofona.

I dok se o Tini zna vrlo malo, Nikša Jurinović se okrenuo novim poslovnim pothvatima pa je osnovao Kids Fun Zonu koja u Novoj Gradiški pruža zabavu mališanima uz zabavne i edukativne aktivnosti.

Glazba je ostala prisutna u njegovu životu, sada se aktivnije odlučio vratiti na scenu s novom pjesmom 'Samo da si dobro ti'. Na nekadašnja vremena gleda 's dobrim emocijama' te je 'ponosom jer postoje pjesme koje su nastale prije 23 godine i još uvijek se vrte na radio stanicama'.

Otkrio je ono što mnoge zanima - je li još u kontaktu s Tinom.

'U odličnim odnosima smo bili i tad i sad. Ništa se tu s te strane nije promijenilo, to je jedno stvarno prekrasno prijateljstvo koje traje već jako dugo godina. Evo moram reć, sad sam u nekakvoj fazi selidbe pa neke stvari koje nemam gdje stavit stoje kod nje u garaži, ona im garažu, ja nemam. Ona je potpuno zapravo povučena iz medijskog svijeta, uostalom kao i ja do prije nekidan. Ono što ja znam, nema nekakvu želju za ponovnim angažmanom', ispričao je Nikša za IN Magazin najavivši i povratnički album te da planira početkom ljeta krenuti s nastupima.

Izvor: Društvene mreže