otvorila se

Zvijezda 90-ih, Ella o svom hitu 'Iza ponoći': 'Kada je čujem na radiju, najradije bi je utišala'

07.03.2024 u 12:41

Bionic
Reading

Iako je jedna od najvećih dance zvijezda devedesetih i autorica pjesme koju i danas pjevaju sve generacije, Elli hit Iza ponoći, ni glazbena karijera nisu osigurali egzistenciju.

Marinela Jantoš Ella je ispričala kako često živi na dvije adrese, ali češće je ipak na jednoj.

'To se zove centar životnog interesa. Ja sam vam tek relativno nedavno otišla u Englesku, prije jedno deset godina. Trbuhom za kruhom kao pravi gastarbajter, morala sam. Bankrotirala sam, ali drugi put u životu ili treći put, više ni ne znam... I onda sam morala nešto poduzeti, tako sam si našla nekakav posao gdje me nitko ne poznaje. To mi je bilo vrlo važno i tako s vremena na vrijeme odlazim i vraćam se', ispričala je za HappyFM.

Prijateljima pomaže u jednom ugostiteljskom objektu, a znala je raditi i kako njegovateljica. Progovorila je i o pjesmi 'Iza ponoći' koja joj je obilježila karijeru i život. 'Ja sam je naslušana. Mislim, ne puštam si je Bože moj kod kuće, dovoljno je pjevam na nastupima, ali da, neobično mi je, u biti najradije bi ju utišala kad je čujem negdje na radiju... Inače naravno da se ufuram na nastupima, pogotovo kada vidim koliko je ljudi vole', priznala je. Glazbeno je i dalje aktivna, ne planira otići od nje, no žao joj je jer njezin rad i nije baš prepoznat.

Nedavno je za potrebe slijepih napisala pjesmu 'Samo se srcem bolje vidi' koju je otpjevala s Meri Cetinić i Gabi Novak. Ima i neostvarenu želju, a to je duet s Goranom Baretom.