DIRLJIVA OBJAVA

Emocije na sve strane: Neda Ukraden posvetila nježne riječi najvažnijoj osobi u životu

19.04.2019 u 14:41

Bionic
Reading

Najpoznatija estradna baka Balkana nikad ne propušta važne datume i događaje obilježiti i na društvenim mrežama. Danas je za Nedu Ukraden psoseban dan, jer njezina mezimica, kćer Jelena slavi 39. rođendan

'Anđele moj, blago mamino, ljepotice moja, Sretan ti rođendan, Jelena moja mila! Na današnji dan prije 39 godina u Sarajevu, učinila si me nasretnijom mamom na svjetu! Hvala ti za troje divnih unuka i za mog dragog zeta koji su moj život učinili toliko bogatim! Živi mi dugo i sretno', poručila je Neda Ukraden svojoj kćeri.

Za razliku od mame, Jelena Bilbija Minović odlučila se na drugačiji životni put pa je vlasnica poznatog kozmetičkog salona u Beogradu te je posvećena obiteljskom životu.

View this post on Instagram

⛵⛵⛵ #cmc #festival #vodice

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on

Pjevačica je Jelenu dobila u braku s Milanom Bilbijom, redateljem koji je preminuo prije šest godina. Iako su se kasnije rastali, Neda i Milan ostali su u prijateljskim odnosima i za njega danas ima samo pozitivne riječi. Kada su se upoznali, imala je 18 godina, a bili su zajedno desetak godina, a čega tri u braku.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić