POPULARNA DIJETA

Neda Ukraden otkrila kako je izgubila kilograme nakupljene tijekom pandemije

27.05.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Zahvaljujući lockdownu, pjevačica Neda Ukraden priznala je kako baš i nije pazila na prehranu što se na koncu odrazilo na njezinu figuru. U svom novom intervjuu priznala je kako se uspjela udebljati četiri kilograma, ali i na koji ih je način uspjela istopiti

Svojim izgledom u osmom desetljeću života, pjevačici Nedi Ukraden mogle bi pozavidjeti i upola mlađe kolegice, no poput brojnih ljudi diljem svijeta, tijekom karantene i sama je uspjela razviti nezdrave navike.

U novom intervjuu za Blic, pjevačica je priznala kako je tijekom lockdowna puno kuhala a manje se kretala, te se njezin uobičajen dnevni ritam značajno promijenio, što se na koncu odrazilo na brojčano stanje na vagi. Ipak, s nakupljenim kilogramima odlučila se uloviti u koštac izgubivši ih uz pomoć popularne dijete.

  • +4
Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Odlučila sam kilograme izgubiti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave napitke i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim pripremati ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam netko tko inače previše jede, pa mi ovaj način prehrane nije teško pao. Za kratko vrijeme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom', pohvalila se pjevačica.