Velika podrška

Ne viđamo je često: Supruga Mate Rimca na predstavljanju novog Bugattija u Kaliforniji

21.08.2022 u 20:00

Bionic
Reading

Osnivač i glavni izvršni direktor proizvođača automobila Rimac Automobili te glavni izvršni direktor proizvođača automobila Bugatti Rimac i njegova supruga Katarina skrivaju svoj privatni život od javnosti i rijetko kad se negdje mogu vidjeti zajedno. On te povremeno podijeli pokoju fotografiju s njom na društvenim mrežama, a tako se dogodilo i nakom spektakularnog predstavljanja njegovog novog poslovnog uspjeha

U gradu Montereyju u američkoj saveznoj državi Kaliforniji predstavljen je prvi Bugatti Rimac, a Katarina Lovrić Rimac bila je uz svog supruga baš kao i na predstavljanju električnog hiperautomobila C_Two u Ženevi ili dodjele svjetske nagrade za poduzetnika godine. Nekoliko fotografija iz Amerike, Mate je odlučio pokazati na društvenim mrežama.

Katarina se na premijeri novog automobila pojavila u elgantnom outfitu, crne hlače s tankim zlatnim remenom, bodi u istoj boji te tamno crveni sako. Stajling je zaokružila smeđim cipelama sa zlatnim detaljima cijeloj su priči dale intelektualni štih te je oči zaklonila sunčanim naočalama mačkastog okvira.

Podsjetimo, Katarina i Mate su se vjenčali dvaput, na civilnoj ceremoniji u Splitu te na crkvenom vjenčanju nakon kojeg je uslijedila spektakularna svadba u okolici Livna. Inače, Katarina je studirala marketing na privatnom zagrebačkom fakultetu. Posljednjih nekoliko godina velika je podrška suprugu u svim projektima.