slavlje za pamćenje

[FOTO/VIDEO] A kako drugačije: Katarina i Mate Rimac na vjenčanje stigli u žutoj Neveri; mladenka blistala u bijelom, a mladoženja odabrao karirano

24.07.2021 u 21:29

Bionic
Reading

Hrvatski automobilski inovator i poduzetnik Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić vjenčali su se u subotu kod Livna u BiH

Nakon tajnog vjenčanja, održanog 6. svibnja u splitskoj Vili Dalmacija, Mate Rimac i njegova Katarina odlučili su se danas zavjetovati na vječnu ljubav i to na na velikom slavlju u Livnu. Za potrebe slavlja postavljena je velika staklena dvorana, u kojoj su na propisanoj udaljenosti postavljeni stolovi, a uokolo su, umjesto stolica, 'pobacane' bale sijena, dok stolovi su napravljeni od drvenih paleta. Sve to će poslužiti uzvanicima za odmor, ali i uživanje u raznim delicijama.

Postavljena je i bina na kojoj će se, po želji mladenke, izmijenjivati glazbenici koje ona osobno preferira - Bajaga i Zabranjeno pušenje, a kako doznajemo, na vjenčanju će zapjevati i Matija Cvek. Ovo je inače drugo vjenčanje mladog para, koji su svoju dugogodišnju vezu ozakonili 6. svibnja u splitskoj Vili Dalmacija, u najužem krugu ljudi, a sada će sve još jednom ponoviti pred obitelji, rođacima, ali i dragim prijateljima.

  • +5
Kuća Mate Rimca u Livnu Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Katarina i Mate Rimac na vjenčanje su stigli u žutoj Neveri.

  • +6
Katarina i Mate Rimac stigli na vjenčanje Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic

Mate je, u kariranom odijelu i bijelim tenisicama, došao po svoju Katarinu u grad Odžak. Pratili su ga trubači i tamburaši s barjaktarom, a potom i ostali gosti.

Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic