NJEZINA JE ZADNJA

Ne odustaje lako: Angelina Jolie svom bivšem suprugu ne namjerava oprostiti, a bitka za skrbništvo, ako pitate nju, nije gotova

04.06.2021 u 16:11

Bionic
Reading

Prema pisanju nekih svjetskih medija, kao i američkog US Weeklyja, holivudska glumica ne krije razočaranje nakon što je sud donio konačnu odluku, da sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom mora podijeliti skrbništvo nad njihovo šestero djece

Kako je otkrio izvor blizak 45-godišnjoj Angelini Jolie za US Weekly, glumica toliko je ljuta na cijeli sustav, ali i bivšeg supruga, da njemu nema namjeru nikada u životu oprostiti što ju je porazio u bitki za skrbništvo nad njihovom djecom i dobio zajedničko skrbništvo.

Sve to toliko ju je izbacilo iz takta, da ne može nego osjećati razočaranje, a isto tako smatra kako njezina bitka ovime nije završila. Angelina i Brad na sudu su se borili za skrbništvo nad Maddoxom (19), Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (15) te blizancima Knoxom i Vivienne (12).

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ona mu nikada neće oprostiti... Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i vjeruje da će pravda u konačnici pobjediti', otkrio je izvor dodavši kako Angelina Jolie namjerava 'dati baš sve što ima' kako bi uložila žalbu i ovoga puta dobila parnicu.