NA STRANI BRADA PITTA

Angelina Jolie potvrdila nagađanja - sudac ipak neće dopustiti da djeca svjedoče protiv oca

26.05.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Nakon što je doznala kako je sudac zadužen za njihov slučaj skrbništva nad djecom odbio dopustiti djeci da svjedoče protiv svog oca, holivudskog glumca Brada Pitta, Angelina Jolie nije bila nimalo blaga u riječima koje je uputila prema sudu

Iako se svim silama borila maknuti sa svog slučaja suca Johna Ouderkirka, koji joj od samog početka nije bio sklon, Angelina Jolie nije uspjela ni u drugom naumu, a to je da u parnici u kojoj se vodi bitka za skrbništvo nad šestero djece, koju vodi s Bradom Pittom, njihova djeca neće moći svjedočiti u njezinu korist, odnosno protiv oca.

Kako je otkrila, sudac Ouderkirk odbio je dopustiti djeci da svjedoče protiv oca i time pogoršaju već itekako narušene odnose, napominjući kako mu je sigurnost djece i njihovo psihičko stanje najvažnije, a to bi se moglo svjedočenjem naštetiti.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U žalbi, koju posjeduje sud, stoji: 'Sudac Ouderkirk je odbio gospođi Jolie pružiti pošteno suđenje time što je nepropisno oduzeo njezine dokaze, a koji se odnose na zdravlje, sigurnost i dobrobit djece, koji su zapravo dokazi ključni za njezin slučaj.' Koji su to točno dokazi, nije poznato.

Glumica je također napomenula kako sudac 'nije razmotrio na odgovarajući način' dio kalifornijskog zakona o sudovima, a koji kaže kako se za najboljji interes djeteta skrbništvo ne smije dodijeliti osobi koja ima povijest nasilja u obitelji, no nije precizirala na što se to točno odnosi. Ti dijelovi napisani su u dokumentu pod pečatom koje su njezini odvjetnici predali još u ožujku sudu.