PODNIJELA ŽALBU

Zbog odluke suda osjeća se iznevjerenom: Angelina Jolie ne planira stati s pravnom bitkom protiv Brada Pitta

28.05.2021 u 00:12

Bionic
Reading

Dugogodišnjoj brakorazvodnoj parnici Brada Pitta i Angeline Jolie napokon je došao kraj. Kalifornijski sud Bradu je omogućio zajedničko skrbništvo nad njihovom biološkom i posvojenom djecom, no Angelina Jolie zbog svega se osjeća iznevjerenom

Prema riječima izvora bliskih Jolie, osjeća se iznevjerenom od strane kalifornijskoga sudskog sustava zato što u njezinoj brakorazvodnoj parnici s Bradom Pittom nije omogućio svjedočenje njihove djece u bitci za skrbništvo.

Okvirna odluka suda da Pittu dodijeli zajedničko skrbništvo nad djecom uslijedila je nakon gotovo pet godina pravnih prepirki, no Jolie je i dalje ustrajna u borbi.

Iako se ne uzrujava zbog podjele skrbništva, sudu je nedavno podnijela dokaze o obiteljskom zlostavljanju od strane bivšeg supruga koji su i dalje pod pečatom.

  • +13
Angelina Jolie, Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: JENS KALAENE

'Žalosno je što se Bradov pravni tim raduje potencijalnoj pobjedi kada pobjeđuje sustav koji postoji kako bi zaštitio obitelj i djecu od problema koji štete njihovoj dobrobiti i to nije nešto čime se može hvaliti', za američki Page Six izjavio je bliski izvor dodavši kako srce njihovog spora nije bilo u tome da Angelina djecu u potpunosti odvoji od oca, već je tražila punu skrb nad njima.

Angelinu Jolie, kako se navodi, posebno je zasmetala odluka suca Johna Ouderkirka o nemogućnosti svjedočenja njihovo šestoro djece u brakorazvodnoj parnici.

Prošle je godine zakonski zatražila da spomenuti sudac bude potpuno odbačen sa slučaja, a trenutno čeka odluku žalbenog suda te ukoliko prihvati njezin prigovor, odluka suca Oderkirka s lakoćom bi mogla biti poništena.

Međutim, drugi su izvori istaknuli da je sudac Ouderkirk svoju odluku donio prošli tjedan nakon višesatnih saslušanja djelatnika socijalne službe, terapeuta i drugih stručnjaka, koji su svi razgovarali s djecom bivšeg holivudskog para.

Pittov krajnji cilj brakorazvodne parnice oduvijek je bio 'samo provoditi više vremena sa svojom djecom kako bi bili sigurni da su zdrava, sretna i brižna', ističe izvor dodajući da se ne želi prerano veseliti odlukom suda jer je još uvijek riječ o okvirnoj presudi.

'Proces nije gotov, a Angie je na svakom koraku pribjegavala ekstremnim taktikama kako bi lažno prikazala svoju priču [medijima] i uništila sve koji idu protiv nje', istaknuo je izvor.